Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, muhtevahizmetiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan aşağı size özeldir. Fakat gene bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç nöbetçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda günün her saatinde muhtevameyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize için, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Etme Oba konstrüksiyonı Karayip purolarda muhtevameden önce nemliliğini denetçi buyurmak gerekir. Bu Toscanello muhtevain geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı gönen oranlarında muhtevameyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da deneme katılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim hayati bir kural var. Puro sadece amma sadece kokusuz odle yakılır! Puro her çağ evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro dikkat ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde benzeyen. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken sıcaklık puroya sütun temas etmemelidir. Ateşli maviliği purodan az buçuk uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yakaı kırmızıya döndüğünde kızartma hizmetlemini çıbanardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 grado eğimle, aleve tam temas etmeyecek şekilde tutun. Bu hizmetlemi yaparken tüm tabanğın eşit yanması gerektiği muhtevain puroyu aynı zamanda nizamlı bir şekilde 360 grado döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına natürel alevli çakmalara için az buçuk henüz uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu merkez çakmaklar çok kavidür ve fazla benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma hizmetlemi natürel alevli çakmaklarla, az buçuk çağ alabilir. Bu süre size aralık kaybı kabilinden görüşükebilir amma puro çıdam ve himmet gerek. 5- İyi Yandığını Kontrol Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma hizmetleminden sonra münasebetsiz çevirip çehreünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe esinti üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm göl ayağı kıpkırmızı ise yakma hizmetlemini çıbanarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yakaı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm göl ayağı kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu munsapınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçümencik dem henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hoppaçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz muhtevaime anık. Evet evet siz anık mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke muhtevailmeli. Alacağınız her dem arasında en azından 40 saniye intizar etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabilinden muhtevameye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı muhtevaimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı muhtevameye devam ederseniz, puro o derece elemlaşır ki hiç muhtevailemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Duman yumuşakçe ağıza doldurulur ve dilsiz kameraların dumanla ikazlmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az dikkat gösterdiğinizin bir hizmetaretidir. Sönen puronun küllerini bir güzel temizleyin. Bunun muhtevain kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri bir güzel temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim muhtevatiğim Toscanello muhtevain yeniden yakma dava teşkil etmez. Fakat yurt konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda yaslılık hissedeceğinizi belirtmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir süre dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kategorik şpeş olan 2 kuralı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın suhunet dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 grado arasında olduğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Soy ortamında bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lazım yoktur. Lakin lacerem eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza vasatını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dava ile kontralaşmazsınız. Hıfız vasatı sıcaklığında üs dava vasatın antipatik bileğil fazla hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile kontralaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise muhafaza vasatının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer fazla kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ gönen muhafaza vasatı sıcaklığına için takas gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza vasatı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir esinti geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta esinti geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza vasatının esinti geçirmemesi ve buna bağlı olarak da kutu muhtevaindeki gönen ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak muhtevain anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlamlayacak kategorik esinti geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En düzgün humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kategorik esinti geçirmedikleri muhtevain vesair rakiplerine kocaman üstelik atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.