Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, kucakustalıkiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar külliyen size özeldir. Fakat gene de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç derece var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazgımda hasetn her saatinde kucakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Ika Etki imalı Karayip purolarda kucakmeden önce nemliliğini arama buyurmak gerekir. Bu Toscanello kucakin meri değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı gönen oranlarında kucakmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da sınama canipılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken dirimsel bir kural var. Puro yalnızca fakat yalnızca kokusuz tehlikele yakılır! Puro her dakika evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rağbet ve ilgi icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yaklaşan. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken yalaz puroya düver değinti etmemelidir. Ateşin maviliği purodan bir zaman ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cepheı alya döndüğünde kızartma ustalıklemini başlangıçardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 paye eğimle, aleve tam değinti etmeyecek şekilde tutun. Bu ustalıklemi yaparken bütün ayak tabanığın hemayar yanması gerektiği kucakin puroyu aynı zamanda manzum bir şekilde 360 paye döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna tabii alevli çakmalara göre bir zaman elan uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu merkez çakmaklar çok kavidür ve aşkın yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma ustalıklemi tabii alevli çakmaklarla, bir zaman dakika alabilir. Bu süre size saat kaybı üzere boşlukükebilir fakat puro sabır ve iş icap. 5- İyi Yandığını Kontrolör Ika Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma ustalıkleminden sonrasında ters çevirip tarafünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya sıkıntısızçe ortam üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün bacak kıpkırmızı ise yakma ustalıklemini başlangıçarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cepheı tam yanmamışsa, kısaca bütün bacak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu gagaınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçümencik dem elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Uçukçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz kucakime hazır. Peki evet siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz kucakilmeli. Alacağınız her dem arasında en azından 40 saniye beklemek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere kucakmeye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı kucakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı kucakmeye devam ederseniz, puro o derece üzücülaşır ki hiç kucakilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Duman sıkıntısızçe ağıza doldurulur ve tatlılık azrailların dumanla ihtarlmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az rağbet gösterdiğinizin bir ustalıkaretidir. Sönen puronun küllerini sıkıca temizleyin. Bunun kucakin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkıca temizlediğinizden emin olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim kucaktiğim Toscanello kucakin tekrar yakma sorun oluşum etmez. Fakat ahali imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda acılık hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir süre üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinlikle şense olan 2 kuralı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın sıcaklık dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 paye arasında başüstüneğundan emin olmanız gerekiyor. Hane ortamında bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Ancak zahir eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza kucakını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek sorun ile alınlaşmazsınız. Muhafaza kucakı sıcaklığında nesep sorun kucakın soğuk değil aşkın hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile alınlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise muhafaza kucakının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer aşkın kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir gönen muhafaza kucakı sıcaklığına göre takas gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza kucakı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir ortam geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta ortam geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza kucakının ortam geçirmemesi ve buna bandajlı olarak da kutu kucakindeki gönen ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak kucakin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlamlayacak kesinlikle ortam geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En esen humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesinlikle ortam geçirmedikleri kucakin öteki rakiplerine mefret ayırt atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.